Fantoly Nikolett

Fantoly_Nikolett_2

A fiatal, független színésznő, 2012-ben végzett a Kazán István Kamaraszníházban, ahol előbb Előadóművész, majd Színházi és filmszínész szakon szerzett képesítést. A 2009. óta színdarabokban játszó művésznő főszerepet játszott Szomory Dezső: Bella című darabjában, részt vett a Kazán István Kamaraszínház produkcióiban, 2010-ben megtestesítette Johannát G.B Shaw: Szent Johanna című monodrámájában, valamint többek között szerepet kapott Karinthy Ferenc: Gellérthegyi álmok és William Mastrosimone: Pulóvergyűjtő című darabokban is. Sas Tamás felkérésére most Cocteau örök klasszikusában, az Emberi hang című monodrámájának főszereplőjeként bizonyítja tehetségét.

 

„Rendkívül inspiráló volt számomra Sas Tamással dolgozni, hiszen amellett, hogy kiváló rendező, engem is hagyott kibontakozni. Egy jó tanár megmondja, hogy merre nézz, de azt nem, hogy mit láss. Számomra ezt jelentette a vele való közös munka.”

 

Fantoly Nikolett életében most már a színészet áll az első helyen, ám elmondása szerint örökké kötődni fog a tánchoz is. A színművészet mellett elvégezte a Táncművészeti Főiskolát, így táncoktatói és koreográfusi tevékenységet is végez. Olyan neves tánciskolák tanára volt, mint a Hölgyválasz vagy az Oktogon Tánciskola, de koreográfusi tudását már több színházi darabban is kamatoztatta, összekötve ezzel élete két „szerelmét”, a színművészetet és a táncot.

 

„Cocteau színdarabja nem csupán egy új szerepet, hanem egyfajta mérföldkövet is jelent számomra. Nagy megtiszteltetés olyan neves színésznők után játszani ezt a főszerepet, mint Ingrid Bergman, Liv Ullmann, vagy éppen Anna Magnani.”  

 

Kapcsolat

Ha szeretné felvenni a kapcsolatot a színésznővel, a rendezővel vagy bármilyen kérdése lenne a darabbal, jegyekkel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi egyszerű forma kitöltésével!

Name
Email
Message

Hurrá! Az üzenet elküldve, hamarosan válaszolunk!
Hiba! Kérem töltse ki a kötelező mezőket.
© Copyright 2014 Emberi hang

Comité Jean COCTEAU_logó

Pierre Bergé úrnak, a Jean Cocteau Bizottság elnökének szívélyes engedélyével.